Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Kérje árajánlatunkat! Kérje árajánlatunkat!
  • 5 színű pigmenttinta
  • 160/300 ml-es matt fekete, fekete, cián, sárga és új magenta pigmenttinta
  • Állvány alaptartozékként
  • Titkosított 500GB HDD
  • 4,3" kezelőpanel
  • 2400 dpi x 1200 dpi nyomtatási felbontás
  • Akár 17 másodperc / A1 oldal nyomtatási sebesség

Canon TM-355 36″ nagyformátumú nyomtató

tm355Emelje magasabb szintre a nyomtatási élményt a megnövelt termelékenységgel, az intuitív funkciókkal és a professzionális képminőséggel – mindezt egy fenntartható eszközben. A 36 hüvelykes nyomtatót vállalatok és nagyméretű építőipari irodák, valamint a kiskereskedelmi és oktatási szektor számára tervezték.

Hozzon létre zökkenőmentesen professzionális minőségű nyomatokat javított hatékonysággal, egy fenntartható és intuitív eszközzel. Készítsen lenyűgöző marketinganyagokat és precíz CAD-rajzokat élénk piros színnel és éles vonalakkal.

A stabil képkiemelési funkciók éles, pontos vonalakat biztosítanak, az új magenta tinta pedig élénk piros színeket eredményez. Így élénk és pontos CAD-rajzokat, posztereket és oktatóanyagokat készíthet.

A1-es CAD-nyomatok előállítása mindössze 17 másodperc alatt, vagy A1-es poszterek nyomtatása 22 másodperc alatt. A szegély nélküli, bármilyen méretű nyomatokkal időt takaríthat meg a margók levágásán, a nagyobb tintatartályoknak, a gyors feldolgozási időnek és az alvó üzemmódból való gyors visszatérésnek köszönhetően pedig könnyedén kielégítheti a nyomtatási igényeket nagyobb mennyiségben is.

Az egyszerű utasításokat követve a 4,3”-os érintőkijelzőn leolvashatja az olyan fontos információkat, mint a hordozó típusa, a hordozók fennmaradó mennyisége és a tinta mennyisége. Időt takaríthat meg, ha a papírtekercset a gyorsan hozzáférhető lapos felső fedélen keresztül állítja be.

Környezettudatos EPEAT Gold minősítésű készülék alacsony energiafogyasztással, csökkentett energiafelhasználással készenléti állapotban és polisztirol hab nélküli csomagolással. A kevesebb zajjal járó nyomtatás révén ideális választás a csendes irodák számára.


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!