Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Kérje árajánlatunkat! Kérje árajánlatunkat!
  • 12 színű pigmenttinta
  • 160/330/700 ml-es fotófekete, mattfekete, cián, magenta, sárga, szürke, fotócián, fotómagenta, fotószürke, piros, kék, színtelítettség-optimalizáló tinták
  • Állvány alaptartozékként
  • Titkosított 500GB HDD
  • Opcionális 2. tekercsadagoló
  • 2400 dpi x 1200 dpi nyomtatási felbontás
  • Akár 97 másodperc / A0 oldal nyomtatási sebesség

Canon PRO-4600 nagyformátumú nyomtató

pro4600Készítsen prémium minőségű fényképeket és műalkotásokat egy fenntartható, 112 cm-es, csúcstechnológiájú, 12 színű nyomtatóval. Olyan fotósok, művészek és nyomdai szolgáltatók számára készült, akik verhetetlen képminőséget és hosszú élettartamú nyomatokat igényelnek.

Emelje magasabb szintre műalkotásait és fényképeit verhetetlen képminőséggel, élethű színekkel, színhűséggel és a továbbfejlesztett feketével. Nyomataink nem csak gyönyörűek, de az idő próbáját is kiállják. Tapasztalja meg a páratlan megbízhatóságot és hatékonyságot, miközben kiváló minőségű nyomatokat készít.

Tökéletes nyomtatás kivételes színátmenetekkel a lenyűgöző fényképek és műalkotások érdekében. A csúcstechnológiás, 12 színű, színtelítettség-optimalizálóval rendelkező LUCIA PRO II tintakészlet sűrűbb sötét színeket és mélyebb feketéket jelenít meg.

Tegye jövőállóvá műalkotásait az imagePROGRAF PRO-4600 nyomtatóval. Javítsa a kép robusztusságát a karcálló tintával, és őrizze meg munkáját a fényálló pigmenttintával akár 200 évig. Fedezze fel a páratlan tartósságot, és emelje új szintre a nyomatok élettartamát.

Alakítsa át nyomtatási munkafolyamatait az egyszerűbb hordozókezeléssel és az egyszerűsített beállításokkal. Fokozza a hatékonyságot a dupla tekercsekkel az automatikus hordozóbetöltéssel, a praktikus belső LED-világítással és a tekercses hordozóméret-jelzővel. Az új nyomtatófej-felügyeleti és automatikus igazítás funkciók révén a mesterművek a képminőség romlása nélkül készülhetnek el.

Védje a környezetet a működés és a kikapcsolás során kevesebb energia felhasználásával. Az imagePROGRAF PRO-4600 EPEAT Gold minősítéssel rendelkezik, csomagolása pedig 89,5%-kal kevesebb polisztirolt tartalmaz.

 


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!