Hewlett-Packard

Hewlett-Packard

HP irodatechnikai termékei közül tintasugaras nyomtatókat, lézernyomtatókat, szkennereket és multifunkciós készülékeket forgalmazunk és szervizelünk.

A minőség, megbízhatóság és kényelem jelmezi a HP terméksorozatait. A mind otthoni, mind irodai környezetben a HP termékeivel rugalmasabban végezhető a lapbeolvasás, a nyomtatás, a szkennelés és a faxolás.  Az eszközök egyszerű kezelhetősége még kedvezőbb választássá teszti az eszközöket.

A HP tintasugaras nyomtatói kiváló minőség és alacsony lapköltség mellett professzionális minőségű színes nyomtatást biztosítanak. A könnyű használhatóságú többfunkciós lézernyomtatók nagy teljesítménye révén a munkafolyamatok egyszerűbbé válnak.  A HP többfunkciós nyomtatók többet nyújtanak, mint egy hagyományos nyomtató.

A funkciókban gazdag TouchSmart érintőképernyős eszközökön át a faxszal kiegészített, vezeték nélküli otthoni irodai többfunkciós eszközökig mindent tartalmaz a HP termékválasztéka. A HP lézernyomtatóival még olcsóbb fekete fehér lapköltség mellett nyomtathat kiváló minőségben.

A HP szkennerek a magas színvonalú tervezésnek köszönhetően kivalló minőségű képet készítenek a dokumentumokról akár JPEG, TIF, vagy PDF formátumba.


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!