Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Multifunkcionális eszközök

A modern kor követelményei, a hely és energiatakarékosság megköveteli, hogy olyan multifunkcionális eszközöket használjanak ügyfeleink, amelyek egyszerre, egy időben, egy készüléken belül több feladatot is el tudnak látni.

Multifunkcionális eszközök: 2 az 1-ben, 3 az 1-ben, sőt a 4 az 1-ben. Nyomtat és másol; nyomtat, másol, szkennel; illetve nyomtat, másol, szkennel, és faxol is. Kis irodákba, kevés példányszámra, egyszerű gyors feladat ellátásra ajánljuk a multifunkciós eszközöket.

A korábban ismert készülékek műszaki „megbízhatósága” már a múlté. A mai multifunkciós készülékek rendkívül megbízhatóak, sokrétű feladatot látnak el. Minden felhasználó egyedi igények szerint tudja legtöbb esetben a számítógépén keresztül is beállítani az egyes elvégzendő feladatokat. Természetesen mindegyik gép a saját kezelő felületen keresztül is beállítható, használható.

A multifunkciós gépek tintasugaras (tintapatronos) valamint lézer változatban is rendelkezésre állnak. A tintasugaras készüléket mindegyike a fekete-fehér mellett a színes nyomtatási, másolási feladatot is ellátja. Természetesen a fotók nyomtatása is megoldható velük.


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!