FAQ

FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések

Összeállításunkban a leggyakrabban előforduló kérdéseket, és a rájuk adott általános válaszokat foglaltuk össze.

A következőkben azokra a szakmai és gyakorlati kérdésekre szeretnénk választ adni, melyekkel a Lö-Mix Kft. szinte mindennap találkozik. Célszerű gyakran megtekinteni összeállításunkat, ugyanis a kérdésekre adott válaszok mellett megpróbálunk pontos, naprakész és közérthető információkkal segítséget adni az Önöket legjobban érdeklő témákban. Amennyiben olyan kérdés merült fel Önben, melyre itt nem talál választ, kérjük, küldje el nekünk email-ben, készséggel fogunk válaszolni.

1. Mi az a Send kit?

Olyan kiegészítő fénymásolókhoz amely intelligens színes küldést tesz lehetővé. Közvetlenül a másolóról PDF-eket lehet létrehozni a hálózat egy megadott helyén, egy FTP-helyre feltölteni, E-mail-okat küldeni/fogadni, E-Fax-ot küldeni/fogadni.

2. Mi az eMaintarance?

A Canon speciális távfelügyeleti eszköze. A másológép üzeneteket küld a szervinek a működési állapotról, kellékanyagok mennyiségéről, hibakódokról. Hiba esetén a hibakódot is elküldi, így nagyban megkönnyíti és meggyorsítja a szervízmunkát.

3. A fax azt írja ki, hogy „ellenőrizze a CRT”

Cserélje ki a tintapatront!

4. Papírelakadásnál miután kivettem a papírt, még mindig papírelakadást jelez a másoló

Nézze meg, nem szakadt e benn véletlenül a papír, ha nem akkor nyissa le, majd csukja vissza a berendezés jobb oldalán található kis ajtót.

5. A másolatokon vékony csík található keresztbe, ami nem ér végig a lapon.

Tisztítsa meg a kicsi üveglapot!

6. A másolatokon több csík található keresztbe a lap széléig és szürke a háttér.

Hívja a szervizt!


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!