Szolgáltatások

Szolgáltatások

A mai irodatechnika és számítástechnika elválaszthatatlan egységet képez. Ezért Ügyfeleink részére teljes körű szolgáltatási palettával állunk rendelkezésre.

Nincs az a modern kor követelményeinek megfelelő iroda ahol ne lenne számítógép, fax, másológép, Internet hozzáférés, iratmegsemmisítő, telefon, szkenner, nyomtató, irodabútor stb. Ezeket a berendezéseket Ügyfeleink megvásárolhatják akár újként, akár használtként. A megvásárlás módja lehet egy összegű vásárlás, lízing vagy éppen bérlet figyelembe véve a pénzügyi lehetőségeket.

A megvásárolt (megrendelt) termékek házhoz szállításáról a Lö-Mix Kft gondoskodik, melyet saját gépjárművével biztosít. Ezt követően történik meg az üzembe helyezés, melyet társaságunk szakembereink végeznek. A használat során felmerülő esetleges hibákat, karbantartásokat a gyártó által javasolt előírásoknak megfelelően elvégezzük, melyet Ügyfeleink bejelentése alapján (telefon, e-mail, fax) legfeljebb 8 munkaórán belül megkezdünk.

A hibabejelentés mindig elsőbbséget jelent a munkák során, ugyanis egy meglévő berendezés hibás működése (főképp, ha csak egy áll rendelkezésre) komoly problémákat okoz. Ügyfeleink által használt gépeken készséggel elvégezzük az állapot felmérést, melyet írásba is adunk. Amennyiben gazdaságtalannak ítéljük meg a javítást ezt is írásba adjuk (szakvélemény) sőt javaslatot is teszünk a helyi viszonyoknak megfelelő új készülék használatára.

Tegyen próbára minket, legyen Ön is ügyfelünk!


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!