Samsung

Samsung

Samsung termékei közül lézer nyomatokat, multifunkciós készülékeket, és fénymásolat forgalmazunk és szervizelünk.

Mind a fekete fehér mind a színes szegmensben, valamint otthoni és irodai felhasználásban a Samsung egyaránt vezető szerepet tölt be a nyomtatók piacán. Csúcsminőségű, csúcssebességű, minimális karbantartást igénylő professzionális nyomatok előállítására képes nyomtatók bármely felhasználási területen használhatók. Megbízható, versenyképes árú, költséghatékony, nagy terhelhetőségű készülékek.

A Samsung a megbízható, minőségi nyomtatás és az esztétikus kialakítás mellett a gazdaságos működést is fontosnak tekinti  modelljeinél. Mivel a nyomtató telepítése, és üzemeltetése kíván némi rálátást az eszköz működésére, igyekszik minden modelljénél az üzembe helyezést és az üzemeltetési feladatokat minél egyszerűbbé, könnyen áttekinthetővé tenni.

Habár a nyomtatók kínálatában a különféle típusok más-más nyomtatási feladatok ellátására szolgálnak, és a szolgáltatások elérése nem mindig azonos módon történik, a gazdaságos működést lehetővé tevő funkciók minden típusban elérhetők. A Samsung irodatechnikai termékeit be lehet állítani touner, papírkímélő (N-up), és teljesítményfelvétel kímélő üzemmódra is.

A legújabb multifunkciós készülékeket nagy megbízhatósággal használhatók nyomtatónak, szkennernek, és fénymásolónak is.


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!