Szolgáltatások

Javítás (szerviz)

Szolgáltatásaink egyik fő területe a szerviz munka. A beszállított, vagy ügyfeleink részéről átadott, átvett gépek javítását mielőbb megkezdjük.

Ügyfeleinket a javítást megelőzően tájékoztatjuk a várható költségekről (telefon, e-mail, fax). Nagyobb összegű javítás esetén  írásos megrendelést kérünk a munka elvégzéséről.

Amennyiben a szükséges anyagok rendelkezésre állnak, úgy max. 8 munkaórán belül, ha alkatrész megrendelést kell eszközölni, úgy az alkatrész beérkezést követő 24 órán belül megjavítjuk a készüléket. Garanciális javítások esetén a javítási anyag, a munkadíj, valamint a kiszállási költség is a Lö-Mix  Kft-t terheli.

Mindennemű javítási munkát és a felhasznált anyagokat is munkalapon rögzítünk, melyet az Ügyfelünkkel  az átadás – átvétel  alkalmával igazoltatunk. Szervizes munkatársaink mindegyike különböző szakterületeknek a referensei. Így az egyes szakmai továbbképzések alkalmával már meglévő ismereteik, tapasztalataik bővítésével váltak igazi szakemberekké.

Tekintettel arra, hogy az egyes szakterületek átfedéssel dolgoznak, így egymás munkájára is alapos rálátással  vannak, tehát bármely szakember egy komplett munka folyamatot el tud végezni. Telephelyen kívüli javítási, szervizelési munkákat szerviz autóval végezzük. A szervizjárműveink a várható kellékanyagokkal és alkatrészekkel felszerelve érkeznek ügyfeleinkhez.

A hosszú évek alatt kialakult kölcsönös ügyfélkapcsolat alapján Ügyfeleink nagy megelégedéssel választják precíz, pontos, megbízható szerviz munkánkat, hiszen ők is tudják, mindig számíthatnak ránk!


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!