Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Kérje árajánlatunkat! Kérje árajánlatunkat!
  • 7 színű pigmenttinta
  • 160/330/700 ml-es mattfekete, fotófekete, cián, magenta, sárga, szürke, NARANCSSÁRGA tinták
  • Állvány alaptartozékként
  • Titkosított 500GB HDD
  • Opcionális 2. tekercsadagoló
  • 2400 dpi x 1200 dpi nyomtatási felbontás
  • Akár 29 másodperc / A1 oldal nyomtatási sebesség

Canon GP-2600S nagyformátumú nyomtató

Készítsen pontos színvisszaadású és hosszú élettartamú, lélegzetelállító fényképeket és prémium minőségű posztereket. Definiálja újra a kreativitás határait a nagyobb színskálával; a fenntartható, 61 cm-es, hétszínű nyomtatót kiskereskedelmi láncok és franchise-üzletek, valamint kisebb fotóboltok számára tervezték.

Az imagePROGRAF GP-2600S forradalmasítja a nyomtatást – Ahol a színhűség és az élénk színek találkoznak. Az innovatív LUCIA PRO II tintának, különösen a narancssárga tintának köszönhetően a PANTONE™ Precision segítségével szemet gyönyörködtető színspektrumot érhet el. Fenntartható termelékenység a képminőség és az élettartam romlása nélkül.

Merüljön el a magával ragadó, élénk és élethű színek világában, és amelyek a fokozott feketesűrűséggel párosulva még nagyobb mélységet kölcsönöznek a fényképeknek és posztereknek. Az imagePROGRAF GP-2600S túlmutat a tintán – teljes színpontosságot, tökéletes színátmenetet és széles PANTONE™ lefedettséget biztosít.

Őrizze meg fényképeit és prémium posztereit akár 200 évig a nagy fényállóságú tintának köszönhetően. A nagy karcállóságú tinta növeli a képek tartósságát, így a nyomatok egy életen át megmaradnak.

Alakítsa át nyomtatási munkafolyamatait az egyszerűbb hordozókezeléssel és az egyszerűsített beállításokkal. Fokozza a hatékonyságot a két tekerccsel, az automatikus hordozóbetöltéssel, a tükrözött tintaelrendezéssel és a nagy sebességű nyomtatással. Az új nyomtatófej-felügyeleti és automatikus igazítás funkciók révén a mesterművek a képminőség romlása nélkül, magabiztosan készülhetnek el.

Védje a környezetet a működés és a kikapcsolás során történő kevesebb energia felhasználásával. EPEAT Gold minősítéssel és expandáltpolisztirol-mentes csomagolás rendelkezik.

 


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!