Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Kérje árajánlatunkat! Kérje árajánlatunkat!
  • 12 színű pigmenttinta
  • 160/330/700 ml-es fotófekete, mattfekete, cián, magenta, sárga, szürke, fotócián, fotómagenta, fotószürke, piros, kék, színtelítettség-optimalizáló tinták
  • Állvány alaptartozékként
  • Titkosított 500GB HDD
  • Opcionális 2. tekercsadagoló
  • 2400 dpi x 1200 dpi nyomtatási felbontás
  • Akár 58 másodperc / A1 oldal nyomtatási sebesség

Canon PRO-2600 nagyformátumú nyomtató

pro2600A fenntartható, 61 cm-es, csúcstechnológiájú, 12 színű nyomtató új korszakot jelent a professzionális fotónyomtatás terén. Kiváló minőségű, precíz és hosszú élettartamú nyomatokat készít, a legkiválóbb minőséget igénylő igényes fotósok, művészek és nyomdai szolgáltatók számára.

Fényképészeti készségeit és az ügyfelek kéréseit kivételes tisztasággal és pontossággal alakíthatja át kézzelfogható művészetté. Minden, a szakmája iránt elkötelezett fotós vagy nyomdai szolgáltató számára ez nem csupán egy nyomtató – ez a bizalom forrása, amely képessé teszi arra, hogy minden egyes nyomatban megvalósítsa a művészi potenciálját.

Tökéletes nyomtatás kivételes színátmenetekkel a lenyűgöző fényképek és műalkotások érdekében. A csúcstechnológiás, 12 színű, színtelítettség-optimalizálóval rendelkező LUCIA PRO II tintakészlet sűrűbb sötét színeket és mélyebb feketéket jelenít meg.

Tegye jövőállóvá műalkotásait az imagePROGRAF PRO-2600 nyomtatóval. Javítsa a kép robusztusságát a karcálló tintával, és őrizze meg munkáját a fényálló pigmenttintával akár 200 évig. Fedezze fel a páratlan tartósságot, és emelje új szintre a nyomatok élettartamát.

Alakítsa át nyomtatási munkafolyamatait az egyszerűbb hordozókezeléssel és az egyszerűsített beállításokkal. Fokozza a hatékonyságot a dupla tekercsekkel az automatikus hordozóbetöltéssel, a praktikus belső LED-világítással és a tekercses hordozóméret-jelzővel. Az új nyomtatófej-felügyeleti és automatikus igazítás funkciók révén a mesterművek a képminőség romlása nélkül készülhetnek el.

Védje a környezetet a működés és a kikapcsolás során kevesebb energia felhasználásával. Az imagePROGRAF PRO -2600 EPEAT Gold minősítéssel és expandáltpolisztirol-mentes csomagolás rendelkezik.

 


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!