Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Kérje árajánlatunkat! Kérje árajánlatunkat!
  • 5 színű pigmenttinta
  • 55 ml-es matt fekete, fekete, cián, sárga és új magenta pigmenttinta
  • 4,3" kezelőpanel
  • 2400 dpi x 1200 dpi nyomtatási felbontás
  • Akár 23 másodperc / A1 oldal nyomtatási sebesség

Canon TM-240 24″ nagyformátumú nyomtató

TM240

Gondolja újra a nyomtatási folyamatait a környezetbarát 24”-es imagePROGRAF TM-240 nyomtatóval, amely csendesebb nyomtatást, intuitívabb funkciókat és lenyűgöző képminőséget kínál az AEC irodák, a kiskereskedelem és az oktatás számára.

Professzionális minőségű nyomatok zökkenőmentes létrehozása megbízható hatékonysággal, intuitív funkciókkal és fenntartható működési folyamatokkal. Állítson elő éles vonalú, pontos nyomatokat és élénk piros színt lenyűgöző marketinganyagok és precíz CAD-rajzok készítéséhez.

Az új magenta tinta ragyogóbb piros színt biztosít, a stabilabb képkiemelési funkciókkal pedig élesebb vonalakat érhet el. Nyomtasson élénk és pontos CAD-rajzokat, posztereket, oktatóanyagokat és még sok mást.

Termelékenység, amelyre számíthat – megbízható teljesítmény, gyorsabb feldolgozási idő és gyors visszatérés alvó üzemmódból. A szegély nélküli nyomtatással időt takaríthat meg a felesleges margók levágásán, így bármilyen méretű képet teljes átütéssel állíthat elő közvetlenül a készülékről.

Funkcionális kialakítás 4,3”-es érintőkijelzővel, amely intuitív utasításokat és fontos információkat jelenít meg, például a hordozó típusát, valamint a fennmaradó hordozó- és a tintamennyiséget. A papírtekercs könnyen cserélhető a lapos felső fedélen keresztül.

Környezettudatos EPEAT Gold minősítésű készülék alacsony energiafogyasztással, csökkentett energiafelhasználással készenléti állapotban és polisztirol hab nélküli csomagolással. A kevesebb zajjal járó nyomtatás révén ideális választás a csendes irodák számára.

 


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!