Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Egyedi Árak Kérje egyedi árajánlatunkat!
  • 60 lapos dokumentum adagoló
  • Kétoldalas beolvasás
  • 45 lap/perces sebesség
  • Nagyméretű érintőkijelző
  • Önálló intelligens hálózati lapolvasás
  • Szkennelés hálózati mappába/nyomtatóba/FTP-re
  • Beolvasás USB háttértárra

Canon ScanFront 400

ScanFront 400

ScanFront 400

A nagy teljesítményű hálózati szkenner ideális az osztott vagy decentralizált irodai szkenneléshez.

A nagy teljesítményű ScanFront 400 önálló asztali hálózati szkenner mindössze néhány kattintással gondoskodik a különböző méretű és típusú dokumentumok közvetlenül üzleti munkafolyamataiba történő gyors, egyszerű és megbízható szkenneléséről – számítógép vagy szoftver használata nélkül.

A nagy fényerejű, érzékeny, 25,7 cm-es (10,1″) TFT érintőképernyő a gyakori beállításokhoz és célhelyekhez rendelt gomboknak köszönhetően minden szkennelési művelethez egyszerű kezelőfelületről gondoskodik.

Korszerűsítse dokumentumkezelési munkafolyamatait egyszerű, gyors és közvetlen szkenneléssel e-mailbe, hálózati mappába, FTP-re, USB-memóriába, faxba, illetve nyomtatókba.

Asztali használatra tervezett kialakításának és csendes működésének köszönhetően bármilyen méretű vállalkozás esetén tökéletes megoldás háttérirodai és fogyasztókat kiszolgáló alkalmazásra egyaránt.

Szkenneljen még több dokumentumot megbízható, 45 oldal/perces nagy sebességgel és nagy méretű, tartós, 60 lapos automatikus dokumentumadagolóval, amely akár napi 6000 oldal szkennelésére is alkalmas.

Mindenféleképpen egyszerű szkennelés az A4-es, A5-ös méretű dokumentumoktól és a névjegykártyáktól kezdve egészen a hosszú dokumentumokig (akár 3 méter), borítékokig, műanyag kártyákig és útlevelekig.

A jelszavas bejelentkezés, az automatikus kijelentkezés, a küldés előtti címmegerősítés, valamint a felhasználók és a beállítások távoli kezelése révén a biztonság alap.

A minden szkenneléshez elkészülő, testreszabott, metaadatokat tartalmazó indexfájlokat használó dokumentumkezelési munkafolyamatokkal való integrációhoz biztosított erő és rugalmasság egyszerűbbé teszi a fájlok osztályozását.

 

 


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!