Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Egyedi árak Kérje egyedi árajánlatunkat!
  • 30 lapos dokumentum adagoló
  • Kétoldalas beolvasás
  • 25 lap/perces sebesség
  • Kettősbehúzás érzékelés
  • Automatikus oldalméret felismerés

Canon DR-C225II

DR-C225II

DR-C225II

A letisztult vonalakkal rendelkező DR-C225 II akár a legkisebb helyeken is elfér, így tökéletes választás a kisebb irodai asztalokon való használatra. A nagy teljesítményű CaptureOnTouch szoftvernek és a felhő alapú szoftverekkel való egyszerű integrációnak köszönhetően helytakarékos megoldást kínál.

Ezzel a rendkívül vékony lapolvasóval még több helyet takaríthat meg. Az innovatív J-Path kialakítás a kis helyigény mellett a dokumentumok nyomtatott oldalával felfelé történő beolvasásának köszönhetően egyszerű használatot biztosít.

Élvezze az akár 50 kép/perc (300 dpi), színes dokumentumok esetén pedig az akár 25 lap/perces gyors kétoldalas lapolvasás nyújtotta előnyöket. Az ultrahangos kettősbehúzás-felismerés megbízható papírkezelést, ezáltal gyors beolvasást garantál.

A CaptureOnTouch szoftver leegyszerűsíti a beolvasási folyamatot. Az egyérintéses működésnek köszönhetően mindössze néhány másodperc alatt elvégezheti a kényesebb feladatokat, a Teljes automata mód pedig intuitív módon választja ki a legmegfelelőbb beállításokat.

Haladjon végig a beolvasási folyamaton az egyes lépések ikonjait megjelenítő felhasználói felület segítségével, és hozzon létre PDF dokumentumokat a dokumentumtárolás leegyszerűsítése érdekében.

Végezze el munkáját a számos beépített szoftver segítségével. A produktivitás fokozásához a CaptureOnTouch mellett az eCopy PDF Pro Office és a Cardiris segítségét is igénybe veheti.

 


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!