Plotter, LFP nyomtatók A plotter nyomtató nagyméretű műszaki rajzok készítésére alkalmas nyomtató. Jellemzője, hogy úgynevezett tollal működik és nem tintapatronnal.

További részletek

Fénymásolók A fénymásoló alapjában véve egy sokszorosító eszköz. Napjainkban az irodák, intézmények elengedhetetlen berendezése, mely a sokszorosításon túl több más hasznos funkcióval is rendelkezik.

További részletek

Dokumentum szkennerek A szkenner (magyar névén lapolvasó) a számítógép olyan tartozéka, mely szövegek, képek digitalizálására szolgál. A digitalizált anyag a számítógépen jelenik meg, és a megfelelő szoftverrel feldolgozható.

További részletek
ma4500ix

ma4500ix

Az ECOSYS MA4500ix kompakt és erőteljes A4-es, megbízhatósága garantálja a kiemelkedő minőséget az első nyomattól az utolsóig. Csúcskategóriás biztonsági képességekkel és alacsony energiafogyasztású funkciókkal felszerelt MFP tökéletesen illeszkedik a kis és közepes munkaterületekhez.

  • Kétoldalas nyomtatás, másolás és beolvasás
  • Adatfelülírás és titkosítás, megbízható platform modul, biztonságos rendszerindítás és futásidejű integritás ellenőrzése, S/MIME és TLS 1.3
  • A HyPAS™ megoldásplatform erőteljes testreszabást tesz lehetővé
  • Erősítse affinitást a Microsoft Universal Print segítségével
  • Opcionális SSD merevlemez adatbiztonsági készlettel