Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Egyedi árak! Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
  • Gyors színes beolvasás – 60 lap/perc, 200 illetve 300 dpi felbontás
  • Elülső adagolás, opcionális egyenes papírpálya
  • Jelentős méretű, 100 lapos adagolás
  • Energiahatékonyság
  • Fejlett képfeldolgozás
  • Robusztus teljesítmény: naponta tipikusan 7500 beolvasás
  • Tartozék Capture Perfect alkalmazás

Canon DR-6010C

A kis mérete ellenére a nagy teljesítményű Canon DR-6010C nagy sebességű lapolvasó készülék megbízható, gyors irodai lapolvasási megoldás.

Canon DR6010C

Hatékonyság szükség szerint

A DR-6010C készülék a leggyorsabb irodai A4-es lapolvasó a kínálatban: színesben akár 60 lap/perc sebességgel, 200 illetve 300 dpi felbontással végzi a beolvasást. A nagy kapacitású, 100 lap befogadására alkalmas automatikus adagolóval nagy kötegek is könnyen kezelhetők, így rövidebb idő alatt több beolvasást lehet végezni, így hatékonnyá téve a munkafolyamatot.

Rugalmas és megbízható adagolás

Az  elülső adagolású DR-6010C készüléknél egyenes papírpálya is választható: ezzel a megoldással egyszerűen olvashat be műanyag kártyákat és vastag lapokat (max. 546 g/m2) illetve sérülékeny dokumentumokat is.

Energiahatékonyság

A DR-6010C készülék használatával időt és energiát takarít meg, így csökkentve az üzemeltetési költséget.. Ez az egyik leghatékonyabb energiafelhasználású készülék a termékkategóriában.

Optimális minőség

A készülék hatékony funkcióinak széles köre biztosítja a kiemelkedő minőséget és optimális hatékonyságot. Ilyenek például: a szövegtájolás felismerése, automatikus színfelismerés, automatikus oldalméret-felismerés és kiegyenesítés.

A kis készülék nagy igénybevételre készült

A  DR-6010C készülék bármilyen asztalon kényelmesen elfér, a munkával leterhelt irodai környezetben gyorsan és megbízhatóan működik: naponta átlagosan 7500 beolvasást is végezhet a készülékkel.

Felhasználóbarát

A készülék többféle lapolvasási alkalmazáshoz jól használható. A feladatba történő beolvasás gombjai felgyorsítják a termelést, mivel a kötegelt dokumentumok beolvasása gyorsan megtörténik az előre megadott célhelyekre vagy munkamenet-alkalmazásba. A Canon CapturePerfect szoftver a DR-6010C készülék tartozéka, a Capture Perfect szoftverfejlesztő csomag (SDK) pedig szintén elérhető az egyszerű,


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!

Canon P-208II imageFORMULA P-208II: hihetetlenül kis méretű, hatékony lapolvasó utazáshoz vagy otthoni használatra. Tovább Canon P-215II Produktív és robosztus mobil lapolvasó irodai és otthoni használatra, valamint az úton levők számára. Tovább Canon DR-F120 Az ideális választás olyan kis irodák számára, amelyeknek számos dokumentumtípust kell beolvasni gyorsan és könnyen. Tovább Canon DR-2020U Dobja fel az irodai dokumentumkezelést a DR-2020U készülékkel Tovább Canon DR-C225W Vezeték nélkül csatlakoztatható Wi-Fi lapolvasó irodában, értékesítési helyeken és otthon történő használatra. Tovább Canon DR-C130 A sokoldalú DR-C130 munkacsoportos asztali lapolvasó maximális hatékonyságot biztosít. Tovább Canon DR-C240 Kompakt dokumentumszkenner, amely tökéletes választás leterhelt munkacsoportok és ügyfeleket kiszolgáló létesítmények számára. Tovább Canon DR-M140 Ez a kompakt, sokoldalú asztali lapolvasó minden kihívást jelentő munkakörnyezetben megállja a helyét. Tovább Canon DR-M160II Hatékony, ultrakompakt lapolvasó, mely nagy mennyiségű papír beolvasásakor is megbízhatóan működik. Tovább Canon ScanFront 330 Kompakt, intelligens hálózati dokumentumolvasás Tovább Canon DR-M1060 A hihetetlenül kompakt A3-as lapolvasó megbízható és sokoldalú teljesítményt nyújt. Tovább Canon DR-6030C Kompakt A3-as lapolvasó a minőségi beolvasáshoz. Tovább Canon DR-G1100 Hatékony és megbízható A3-as lapolvasó nagy mennyiségű papíralapú dokumentum digitalizálásához Tovább Canon DR-G1130 Hatékony és megbízható A3-as lapolvasó nagy mennyiségű papíralapú dokumentum digitalizálásához Tovább Canon DR-X10C Ha Önnek valóban komoly nagy mennyiségű beolvasást érintő tervei vannak... Tovább