Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Egyedi árak! Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
  • Elegáns, kompakt kialakítás
  • Gyors és megbízható dokumentumolvasás
  • Felhasználóbarát működtetés személyre szabható feladatgombokkal
  • Kisebb informatikai költség a távkezelésnek és hálózati integrációnak köszönhetően
  • Fejlett biztonsági funkciók
  • A webalapú fejlesztőkészlet segítségével egyszerűen az igényekre szabható

Canon ScanFront 330

ScanFront 330

ScanFront 330

Kompakt és megbízható színes hálózati dokumentumolvasó, amely növeli a hatékonyságot és lecsökkenti az informatikai kiadásokat a gyors és egyszerű működésnek, a központosított kezelésnek és a meglévő alkalmazásokba és munkamenetekbe való zökkenőmentes integrációnak köszönhetően.

A kompakt ScanFront 330 segítségével gördülékenyebben zajlanak a munkafolyamatok, az akár 30 lap/perces beolvasási sebességnek köszönhetően pedig csökkenthetők a költségek. A felhasználók gyorsan és biztonságosan küldhetik el a dokumentumokat egyszerre akár több különböző célhelyre is a hálózaton keresztül. Az új tervezésű papíradagoló görgős mechanizmusának és az egyenes papírpályának köszönhetően a felhasználók vegyesen is beolvashatják a különböző típusú dokumentumokat, legyen köztük akár vastag vagy vékony papír, sima vagy dombornyomott kártya, 1 méter hosszú vagy A3 méretű dokumentum (ívlapos üzemmódban).

A ScanFront 330 készülékkel egyszerű és kényelmes a beolvasás. Az intuitív, nagy felbontású 8,4″ érintőképernyő és a személyre szabható feladatgombok biztosítják a fájlok különböző helyekre, például e-mailbe, hálózati mappába, FTP-re, USB-eszközre, faxba vagy nyomtatásra történő gyors és pontos továbbítását. A hasznos és időtakarékos funkciók között van a beolvasás e-mailbe funkció, amellyel a felhasználók gyorsan elküldhetik a dokumentumokat saját e-mail címükre, vagy az ad hoc faxolás, ahol beolvasás közben adhatók meg a faxolási adatok.

A ScanFront 330 egyszerűen telepíthető, kezelhető és szervizelhető, így használatával jelentős informatikai költség takarítható meg. Az új dokumentumolvasó bármikor hozzáadható a hálózathoz külön hardver vagy szoftver nélkül, és kiszolgáló szoftver telepítése nélkül is használható. A rendszergazda akár távolról is frissíthet, menthet és helyreállíthat több készüléket is egy egyszerű internetböngészővel, illetve párhuzamosan a ScanFront Administration Tool eszközzel.

A készülék bonyodalmak nélkül integrálható az üzleti alkalmazásokba. A metaadatokat tartalmazó indexfájlok (CSV vagy XML formátumban) a beolvasással együtt átvihetők, az adatokból pedig fájlnév generálható, ami egyszerűbbé teszi a fájlok osztályozását a háttériroda rendszerben. A fejlesztők számára szoftverfejlesztő készletek is elérhetők, köztük a webalapú verzió is, amellyel a ScanFront szoftver külön internetes vagy felhőalapú kiszolgálóról is futtatható. Ez sokkal szabadabb integrációs lehetőségeket kínál a fejlesztők és informatikai részlegek számára, hogy létrehozhassák saját testre szabott integrált megoldásaikat az általuk használt üzleti alkalmazásoknak megfelelően.

 


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!

Canon P-208II imageFORMULA P-208II: hihetetlenül kis méretű, hatékony lapolvasó utazáshoz vagy otthoni használatra. Tovább Canon P-215II Produktív és robosztus mobil lapolvasó irodai és otthoni használatra, valamint az úton levők számára. Tovább Canon DR-F120 Az ideális választás olyan kis irodák számára, amelyeknek számos dokumentumtípust kell beolvasni gyorsan és könnyen. Tovább Canon DR-2020U Dobja fel az irodai dokumentumkezelést a DR-2020U készülékkel Tovább Canon DR-C225W Vezeték nélkül csatlakoztatható Wi-Fi lapolvasó irodában, értékesítési helyeken és otthon történő használatra. Tovább Canon DR-C130 A sokoldalú DR-C130 munkacsoportos asztali lapolvasó maximális hatékonyságot biztosít. Tovább Canon DR-C240 Kompakt dokumentumszkenner, amely tökéletes választás leterhelt munkacsoportok és ügyfeleket kiszolgáló létesítmények számára. Tovább Canon DR-M140 Ez a kompakt, sokoldalú asztali lapolvasó minden kihívást jelentő munkakörnyezetben megállja a helyét. Tovább Canon DR-M160II Hatékony, ultrakompakt lapolvasó, mely nagy mennyiségű papír beolvasásakor is megbízhatóan működik. Tovább Canon DR-6010C A kis mérete ellenére a nagy teljesítményű Canon DR-6010C nagy sebességű lapolvasó Tovább Canon DR-M1060 A hihetetlenül kompakt A3-as lapolvasó megbízható és sokoldalú teljesítményt nyújt. Tovább Canon DR-6030C Kompakt A3-as lapolvasó a minőségi beolvasáshoz. Tovább Canon DR-G1100 Hatékony és megbízható A3-as lapolvasó nagy mennyiségű papíralapú dokumentum digitalizálásához Tovább Canon DR-G1130 Hatékony és megbízható A3-as lapolvasó nagy mennyiségű papíralapú dokumentum digitalizálásához Tovább Canon DR-X10C Ha Önnek valóban komoly nagy mennyiségű beolvasást érintő tervei vannak... Tovább