Termékek

Értékesítés, Szervíz, Szaktanácsadás - minden ami irodatechnika

Egyedi árak! Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
  • Gyors színes lapolvasás 20 lap/perc illetve 40 kép/perc sebességgel (200 dpi felbontással)
  • Jobb képminőség
  • Rugalmas beolvasás – ADF, síkágyas lapolvasó és egyedi névjegykártya-adagoló
  • Gyors és egyszerű beolvasás a CaptureOnTouch szoftverrel
  • Nagy teljesítményű tartozék szoftveralkalmazások

Canon DR-2020U

Canon DR-2020U

Canon DR-2020U

Dobja fel az irodai dokumentumkezelést a DR-2020U készülék gyors és egyszerű beolvasási műveleteivel és sokoldalú papírkezelési lehetőségeivel, egy csapásra csökkentve a működési költségeket és javítva a megtérülést.

Az egyszerűen kezelhető DR-2020U megfizethető áron kínál kétoldalas beolvasást kisirodai és otthoni irodai használatra, továbbá vállalatok üzleti részlegei számára, a minőség fenntartása és teljes körű funkciók mellett.

A mutatós lapos kivitelű, kompakt fekete DR-2020U lapolvasó három rugalmas beolvasási lehetőséggel biztosítja a dokumentumok széles körének kezelését a vaskos számlakötegektől, illetve jelentésektől a könyveken és a sérülékeny archív anyagokon át a névjegykártyákig.

Növelje produktivitását a nagy sebességű kétoldalas beolvasás funkcióval, amely azonos sebességgel kezeli a fekete-fehér és színes dokumentumokat. Az automatikus dokumentumadagoló használata esetén a DR-2020U készülék percenként 20 lap beolvasására, illetve 40 kép/perc kezelésére képes (200 dpi felbontással).

A fejlett képalkotási funkciók (pl. fűzésnyom eltávolítása, automatikus méret-felismerés, kiegyenesítés és fejlett szövegjavítás) kiemelkedő minőséget produkálnak: folyamatosan éles képeket produkálnak, a gyors feldolgozás érdekében csökkentett fájlmérettel. A Canon vadonatúj, 600 dpi képérzékelő technológiája és a háromdimenziós színkorrekció-feldolgozás jóvoltából a színes jelentések és fényképek rögzítése is kivételes pontossággal történhet.

A maximálisan rugalmas használat érdekében a felhasználó akár 50 lapot is bekészíthet az automatikus dokumentumadagolóba, vagy manuális másolást alkalmazhat a síkágyas lapolvasóval. A külön névjegykártya-olvasó egyszerre 15 kártyát képes befogadni az üzleti elérhetőségek gyors, kötegelt konverziója céljából.


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!

Canon P-208II imageFORMULA P-208II: hihetetlenül kis méretű, hatékony lapolvasó utazáshoz vagy otthoni használatra. Tovább Canon P-215II Produktív és robosztus mobil lapolvasó irodai és otthoni használatra, valamint az úton levők számára. Tovább Canon DR-F120 Az ideális választás olyan kis irodák számára, amelyeknek számos dokumentumtípust kell beolvasni gyorsan és könnyen. Tovább Canon DR-C225W Vezeték nélkül csatlakoztatható Wi-Fi lapolvasó irodában, értékesítési helyeken és otthon történő használatra. Tovább Canon DR-C130 A sokoldalú DR-C130 munkacsoportos asztali lapolvasó maximális hatékonyságot biztosít. Tovább Canon DR-C240 Kompakt dokumentumszkenner, amely tökéletes választás leterhelt munkacsoportok és ügyfeleket kiszolgáló létesítmények számára. Tovább Canon DR-M140 Ez a kompakt, sokoldalú asztali lapolvasó minden kihívást jelentő munkakörnyezetben megállja a helyét. Tovább Canon DR-M160II Hatékony, ultrakompakt lapolvasó, mely nagy mennyiségű papír beolvasásakor is megbízhatóan működik. Tovább Canon ScanFront 330 Kompakt, intelligens hálózati dokumentumolvasás Tovább Canon DR-6010C A kis mérete ellenére a nagy teljesítményű Canon DR-6010C nagy sebességű lapolvasó Tovább Canon DR-M1060 A hihetetlenül kompakt A3-as lapolvasó megbízható és sokoldalú teljesítményt nyújt. Tovább Canon DR-6030C Kompakt A3-as lapolvasó a minőségi beolvasáshoz. Tovább Canon DR-G1100 Hatékony és megbízható A3-as lapolvasó nagy mennyiségű papíralapú dokumentum digitalizálásához Tovább Canon DR-G1130 Hatékony és megbízható A3-as lapolvasó nagy mennyiségű papíralapú dokumentum digitalizálásához Tovább Canon DR-X10C Ha Önnek valóban komoly nagy mennyiségű beolvasást érintő tervei vannak... Tovább